Belföld

Órát tartott Orbán Ráhel a Corvinuson, beült a hallgatók közé

Korábban a 24.hu is megpróbált bejutni Orbán Ráhel órájára, de egy határozott jellem utunkat állta. Korábban is tartott már kurzust a kormányfő lánya, de egy étteremben.

A hvg most elment az órára, amit az egyetem falai között tartottak meg most már, újságírókkal a padokban kezdődött meg az óra hétfőn 9 óra 50 perckor, de Orbán Ráhel kibújt a médiafigyelem alól, felvezette az órát, bemutatta a vendégelőadót és beült a padba.

Azt mondta, a médiafigyelem biztos nem neki szól, a diákoktól az újságírók miatt türelmet kért, azt mondta, panaszkodjanak miatta nyugodtan a rektornál.

A meghívott előadó berlini Kempinski vezetője volt, angolul tartott órát.

Orbán Ráhel egyetemi karán tízezer forintot lehet keresni egy 45 perces tan­órával. Mivel hetente két előadást, kéthetente pedig gyakorlati órát tart, bruttó százezer forintot kaphat havonta. A miniszterelnök lánya nyílt álláspályázat nélkül jutott katedrához, az egyetem meghívta külsős óraadónak.

Orbán Ráhelt ezzel nem érte különleges elbánás, ugyanis a törvény szerint a megbízási jogviszonyban foglalkoztatott oktatók pozícióit nem kell meghirdetni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik