Belföld

Öngyilkosságra készülő kamaszfiú csalta el a 11 éves Bogit

A fiú az Instagramon ismerkedett meg a kislánnyal.

” Szavakkal leírhatatlan, hogy min mentem keresztül, amíg Bogi elő nem került” – mondta a Borsnak annak a 11 éves egri kislánynak az édesanyja, aki hétfő délután ment el otthonról, és akit sajtóinformációk szerint egy férfi csalt el.

“Hála istennek, Boginak semmi baja, orvos és nőgyógyász is megvizsgálta, a fiatalember nem bántotta őt. A srácról annyit tudok, hogy még nem töltötte be a 18-at, az ország másik végében, egy dunántúli településen lakik, és 3-4 hete az Instagramon ismerkedett meg Bogival. A lányom elmondta, hogy a fiú öngyilkosságot akart elkövetni, együttlétük alatt szinte végig a halálról beszélt, ő pedig megpróbálta lebeszélni szándékáról. Hálát adok az égnek, hogy ilyen hamar megtalálták a kislányt, ki tudja, mi történt volna, ha még egy éjszakát együtt töltenek. A rendőrök nem engedték, hogy a sráccal találkozzak” – tette hozzá az anya, aki további részleteket nem kívánt elárulni.

Mint korábban megírtuk, a 11 éves kislányt nagy erőkkel keresték, miután hétfőn délután ismeretlen helyre távozott egri otthonából. A rendőrség csak annyit közölt korábban, hogy állampolgárok segítségének is köszönhető, hogy az eltűnt kislányt épségben megtalálták a rendőrök. Állítólag egyébként egy felsőtárkányi panzió tulajdonosa ismerte fel őket.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik