Belföld

Összevertek egy idős férfit motorosok egy kecskeméti erdőben – Őket keresik

A férfit súlyos állapotban vitték kórházba.

Két motorost keresnek a rendőrök, akik még március 10-én késő délután megvertek egy idős embert a Kecskemét-Kadafalva külterületén. A 70 éves férfira a Darázs utca közelében, a Csalánosi-erdő melletti területen támadtak rá, miután szóváltásba keveredtek vele.  Az elsődleges orvosi szakvélemény szerint súlyos sérüléseket okoztak neki.

A bűncselekmény elkövetésekor az egyik motoros világos sisakot és kabátot, valamint sötét nadrágot, a másik férfi sötét bukósisakot és ruházatot viselt. A feltételezett támadókról és az általuk használt motorokról fényképet tett közzé a rendőrség:

motoros támadók

 

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a képen látható ismeretlen férfiakat felismeri, illetve a személyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, illetve 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik