Belföld

Késelt a budapesti táncosnő, évekre börtönbe kerülhet

Egy éjszakai klubban szólalkozott össze kollégájával, aki székkel támadt rá.

Életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emeltek vádat egy 24 éves nővel szemben, aki a vád szerint 2014 novemberében volt munkahelyén, egy budapesti éjszakai klubban dulakodni kezdett egy másik táncosnővel, és késsel többször megszúrta.

Az ügyészség közlése szerint a vádlott 2014. november 8-án a hajnali órákban megjelent a klubban, hogy elvigye az ott lévő holmiját és beszéljen a bár vezetőjével. A vádlott a pultnál ülve várakozott, amikor odalépett hozzá az ittas állapotban lévő sértett és összevitatkoztak, melynek során veréssel fenyegették meg egymást. Ezután a sértett visszament az öltözőbe, a vádlott pedig elővett a táskájából egy kést és utánament.

A támadó többször megszúrta áldozatát, a dulakodásnak a bár alkalmazottai vetettek véget, elvették a kést a vádlottól, aki visszaült a bárpulthoz. Ezután a sértett kijött az öltözőből, felkapott egy széket és azzal indult a késelő táncosnő felé, aki ekkor ismét magához vette a kést, de mindkettejüket lefogták.

A szúrt sérülések alkalmasak voltak életveszélyes állapot előidézésére – közölték. A vádlottat kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztésre ítélhetik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik