Belföld

Autót tört fel, majd karambolozott is

Egy hódmezővásárhelyi nő autóját törte fel egy sándorfalvi férfi Vásárhelyen. A gyanúsítottat a rendőrök másfél órán belül elfogták, miután Szentesen balesetezett.

A sértett fia csütörtökön telefonált a rendőrségre, hogy édesanyja autóját hódmezővásárhelyi házuk előtt feltörték. A férfi és a nő a házban beszélgetett, amikor csattanást hallottak. Kinéztek az ablakon, látták, hogy az asszony autóját feltörték, majd egy sötét színű BMW indult el mellőle. Az autóból elvitték a sértett táskáját, benne pénztárcájával, telefonjával, tabletjével és irataival.

A hódmezővásárhelyi rendőrök a városban kiépített kamerarendszer felvételeinek kiértékelése során megállapították, hogy a szemtanúk által látott autóval nem sokkal később Szentesen baleseteztek. A két kapitányság felvette a kapcsolatot egymással és együttműködésük eredményeként a szentesi és a hódmezővásárhelyi rendőrök előállították a lopással megalapozottan gyanúsítható K. Csabát.

A 29 éves sándorfalvi férfit a lopás elkövetése után másfél órával már őrizetbe is vették. Ellene lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.

Kép és infó: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik