Belföld

17 éves lányt erőszakoltak meg Debrecenben – Videón az elkövetők

Tagadják, hogy megerőszakoltak volna egy 17 éves lányt azok a fiatalok, akiket ma előzetes letartóztatásba helyezett a bíróság Debrecenben – számolt be a TV2 Tények. A bíróság úgy döntött, hogy elég bizonyíték van arra, hogy a fiúk meg akarták erőszakolni a lányt, és ki is fosztották. A lánynak ugyanis eltűnt a telefonja, és a karkötője is. Ezért egy hónapra elrendelték az előzetes letartóztatásukat.

Pénteken egy  pláza mellett találkozott a három fiú a vélhetően ittas, 17 éves lánnyal – számol be a tenyek.hu. Mivel látták rajta a szintén korabeli fiatalok, hogy ivott a lány, ezért a beszélgetés után felemelték és magukkal vitték egy közeli lépcsőházba. A TV2 híroldala néhány képkockát is közölt a térfigyelő kamera felvételei közül.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, csütörtök este még egy debreceni szórakozóhelyen volt a fiatal lány, akit megerőszakoltak, miután valószínűleg bedrogozták. A lány a buliban rosszul lett, kiment levegőzni a parkolóba, ekkor odament hozzá egy 34 éves férfi azzal, hogy ismeri őt, hazaviszi, ha nincs jól. Úgy tudni, az egyik lakótelepre vitték egy barátjával a lányt egy lakásba, majd a sofőr visszament a buliba. A 34 éves férfi a lakásban megerőszakolta a nőt. A rendőrség szexuális erőszak gyanújával eljárást indított G. László ellen. A szomszédok a Tények szerint nem hallottak semmit, csak a sok rendőrt látták, majd a bilincsben elvitt férfit. A lakók szerint a férfi hangosan-bulisan élt. A férfit előzetes letartóztatásba helyezték a szökés és elrejtőzés veszélye miatt, beismerő vallomást is tett. Arról nem szól a riport, a sofőrként közreműködő férfit elfogták-e.

Már nem volt rajta ruha

A Tények hétfőn közölt egy másik térfigyelő kamerás felvételt, amely a társasházban készült, a műsor szerint a felvétel készítésekor a lányon nem volt ruha.

A police.hu-n pedig a feltételezett elkövetők előzetes letartóztatásáról jelent meg képes anyag:

Figyelem!

Ha önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20

Bántalmazás áldozatául esett nők és gyermekek számára a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület működtet ingyenesen hívható segélyvonalat minden nap 18-22 óra között: 06-80-505-101

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik