Közélet

Bedrogozhatták a megerőszakolt debreceni lányt

Egy szórakozóhelyen lett rosszul a lány, kiment a levegőre, majd felvitték egy panellakásra. Az elkövetőt elfogták a rendőrök.

Csütörtök este még egy debreceni szórakozóhelyen volt a fiatal lány, akit a Tv2 Tények szerint megerőszakoltak, miután valószínűleg bedrogozták. A lány a buliban rosszul lett, kiment levegőzni a parkolóba, ekkor odament hozzá egy 34 éves férfi azzal, hogy ismeri őt, hazaviszi, ha nincs jól. Úgy tudni, az egyik lakótelepre vitték egy barátjával a lányt egy lakásba, majd a sofőr visszament a buliba. A 34 éves férfi a lakásban megerőszakolta a nőt.

A rendőrség szexuális erőszak gyanújával eljárást indított G. László ellen. A szomszédok a Tények szerint nem hallottak semmit, csak a sok rendőrt látták, majd a bilincsben elvitt férfit. A lakók szerint a férfi hangosan-bulisan élt. A férfit előzetes letartóztatásba helyezték a szökés és elrejtőzés veszélye miatt, beismerő vallomást is tett. Arról nem szól a riport, a sofőrként közreműködő férfit elfogták-e.

 

Figyelem!

Ha önt vagy ismerősét, rokonát erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot, ami belföldről minden hálózaton keresztül ingyenes: 06-80-20-55-20

Bántalmazás áldozatául esett nők és gyermekek számára a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület működtet ingyenesen hívható segélyvonalat minden nap 18-22 óra között: 06-80-505-101

Ajánlott videó

Olvasói sztorik