Belföld

Félmilliót fizetne a rendőrség a mezőtúri nőért, aki rejtegeti gyerekét

24.hu
24.hu

2016. 02. 10. 15:54

Az asszonyt évek óta hiába keresik.

Félmillió forintot fizetne a rendőrség a mezőtúri nőért, aki eltűnt gyermekével és évek óta rejtegeti őt a hatóságok elől. Kiskorú veszélyeztetésének bűntette és kiskorú elhelyezésének megváltoztatása vétségének gyanúja miatt vonnák felelősségre az asszonyt, akit elfogatóparancs alapján keresnek.

 Sallai Klaudia Ildikó a rendőrség tájékoztatása szerint 2011 decemberében hozta el gyermekét a felügyeleti jogot gyakorló, Olaszországban élő apától, vagyis önkényesen megváltoztatta a tartózkodási helyét. Hogy jelenleg hol vannak, nem tudni, az anya rejtegeti a gyereket és a szükséges orvosi vizsgálatokra sem viszi el őt, ezzel pedig veszélynek teszi ki.

A nettó 500 ezer forint annak fizethető ki, aki a rejtőzködő vagy szökésben lévő elkövető elfogásának elősegítése érdekében a nyomozás eredményességét, illetőleg a szükséges rendőri intézkedést közvetlenül elősegítő pontos adatokkal rendelkezik és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére az intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a kiskorú gyermek vagy édesanyja tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy bármely rendőri szervnél személyesen, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, a 107 vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.