Belföld

Pénzt csalt ki tőle és még élettársát is új szerelméhez költöztette a csaló nő

Vádat emelt az ügyészség egy nő ellen, aki pénzt csalt ki párjától. Folytatólagosan elkövetett nagyobb kárt okozó csalás bűntette és hamis magánokirat felhasználásának vétsége – emiatt áll bíróság elé hamarosan Győr-Moson-Sopron megyében.

A vádirat szerint a 42 éves nő 2014-ben az egyik társkereső oldalon ismerkedett meg áldozatával, akivel össze is bútorozott. Ugyanoda beköltöztette élettársát is, akiről azt állította újdonsült “szerelmének”, hogy a féltestvére.  Az asszony az együttélésük hat hónapja alatt – melyből a férfi két hónapot kórházban töltött – 650 ezer forintot csalt ki.

Először arra hivatkozva kért pénzt tőle, hogy a sebészorvos, akinél adminisztrátorként dolgozott, üzleti ajánlatot tett neki és 300 ezer forint ellenében bevételrészesedést kínált neki a saját porcerősítő készítményeinek eladásából. De mindez csak mese volt. Következő alkalommal 350 ezer forintot kért, azt mondta ugyanis, pert indít az orvosok ellen, akik a férfit műtötték, mondván, hibáztak. Azt állította, hogy megbízott egy ügyvédet a perképviselettel, és még egy hamis ügyvédi megbízási szerződést is csinált.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik