Belföld

Halállal végződött a nőnapi kártyaparti

póker (kártya, )
póker (kártya, )
Marcaliban két férfi megölte kártyapartnerét.

A vádlottak tavaly nőnapon keresték fel marcali otthonában az egyedül élő, italozó életmódot folytató nőismerősüket. A mobilját akarták megszerezni. Együtt italoztak, kártyáztak. Miközben egyikük a nő figyelmét elterelte, társa eltulajdonította a 9 ezer forintot érő telefont.

Utána is folytatták a kártyázást és az italozást, de az I. rendű vádlott indulatos lett a nő ittassága és kártyajátéka miatt, ezért kétszer fejen ütötte. A bántalmazásba a II. rendű vádlott is bekapcsolódott. A nőt többször megütötték a fején, vállát, mellkasát megtaposták, a II. rendű vádlott egy késsel meg is szúrta a nő vállát, akit végül magatehetetlen állapotban a padlón hagytak.

Két nap múlva a szomszédok hívták ki a rendőröket, ők találták meg a nőt. A korábban már – közösen elkövetett – életveszélyt okozó testi sértés miatt elítélt, visszaeső vádlottak előzetes letartóztatásban vannak, a Somogy Megyei Főügyészség végrehajtandó szabadságvesztés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta velük szemben – tudatta a főügyész.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik