Belföld

Fantomképeken a rablók

Két 18 év körüli férfi veréssel, késsel, pisztollyal fenyegetett meg egy fiatal fiút.

rablo 1

A ceglédi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen tettesek azonosításához. A két férfi még január 7-én este vette el egy fiú kabátját. Már korábban, a vonaton odamentek a fiatalkorú sértetthez. Közölték, szeretnék felpróbálni a kabátját. Amikor a fiú leszállt a vonatról, utánamentek és a ceglédi vasútállomás épületében veréssel fenyegették meg, Egyikük azt mondta, kés és pisztoly van náluk.

A fiút megfenyegető kabátrabló körülbelül 18 éves, 176 centi magas, vékony testalkatú, oldalt rövidre nyírt, fekete hajú és barna szemű. A férfi a bűncselekmény elkövetésekor világoskék, koptatott farmernadrágot, fekete-fehér színű magas szárú cipőt és sötétkék steppelt kabátot viselt, mely alatt világoskék, gombos farmerkabát és szürke, magas nyakú pulóver volt. Nyakában egy fekete és egy szürke sálat hordott.

rablo 2

Társa szintén 18 év körüli, körülbelül 170-175 centi magas, feltűnően sápadt, szögletes arcú, vékony testalkatú, világosbarna hajú férfi, aki világosbarna pulóvert, fekete sálat, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt. Rajta nem volt kabát.

A ceglédi rendőrök kérik, hogy aki az ismeretlen tettesekről vagy a bűncselekményről bármit tud, jelentkezzen személyesen a kapitányságon vagy hívja a 06-1-236-28-83-as számot, a Telefontanút (06-80-555-111) vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik