Belföld

Játékból molesztálhattak a kunszentmiklósi fiúk

"Ez az ügy nagyon el lett tú­loz­va, a fiúk csak játszottak, az egész szexuális erőszakra utaló his­tóriát a lány édesanyja gerjesz­tette" - mondta az egyik fiú apja.

Négy megszeppent fiatalembert kísértek szüleik a Szegedi Ítélőtáblára csütörtökön. Az egyébként rendezett körülmények között élő fiúkról ránézésre nehéz elhinni, hogy szexuális erőszakkal vádolták meg őket –  legalábbis hármukat, amiért molesztáltak egy lányt, negyedik társuk pedig minderről felvételt készített.

Mint ismert, a táblabíróság tettesként és bűnsegédként elkövetett szexuális erőszak bűntettének kísérletében mondta ki bűnösnek a jelenleg 23 és 26 év közötti vádlottakat. A fiatalok 2013. október 12-én este egy kunszentmiklósi házban találkoztak, hogy közös italozás után elmenjenek a városközpontba egy diszkóba. Egy tinilány is elment a buliba, mert szimpatikus volt neki az egyik fiú. A vádlottak nagy mennyiségű alkoholt fogyasztottak, a lány csak keveset. Az összejövetel egyre inkább eldurvult, részeg ordítozásba csapott át. Este fél11 körül az egyik fiú molesztálni kezdte a lányt, aki emiatt pofon vágta, és kiment a szobából. Amikor később visszatért, a vádlott az ágyra rántotta, a fiú egyik társa lefogta, és miközben a lány kiáltozott, fogdosta, megpróbálta a harisnyáját lehúzni. Harmadik társuk odament az ágyhoz, és ő is fogdosni kezdte.  A lánynak végül sikerült kiszabadítania a kezét, lekevert egy pofont az egyik fiúnak, aki ezután kiment a szobából. A kapálózás közben a kamasz leesett az ágyról, a molesztálók azonban nem engedték el, közben az egyik vendég – aki partifotókat készített a mobiltelefonjával – lefényképezte a lányt és a két vádlottat. A tinit csak azután engedték el, hogy egy másik, a szobába lépő fiú felszólítottak őket erre. Két fiú később is inzultálta a kamaszt, majd a társaság elindult a diszkóba. A bántalmazott lány is velük tartott, mivel hazafelé arra vitt az útja, majd a diszkó előtt többeknek elmondta, hogy mit tettek vele.

A Bors azt írja, Vanda nem ment el csütörtökön a tárgyalásra, ismerői szerint a történtek nagyon megviselték, nem volt olyan idegállapotban, hogy újra támadói szemébe nézzen. Ugyanakkor a lapnak nyilatkozott a harmadrendű vádlott édesapja, aki szerint képtelenség, hogy a srácok erőszakolni akartak. “Ez az ügy nagyon el lett tú­loz­va, a fiúk csak játszottak, az egész szexuális erőszakra utaló his­tóriát a lány édesanyja gerjesz­tette – vélekedett az apa. Kérdezem én, miért ment el az a lány kilenc fiúval bulizni kivágott blúzban, miniszoknyában? Állítólag jó tanuló, aki viszont kicsapongó életet él, és a szülei így próbálják leplezni az ő botlásait” – tette hozzá a férfi, aki a nevét és az arcát nem vállalta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik