Belföld

Vascsővel, karddal bántalmazta és orális szexre kényszerítette volt élettársát egy fővárosi férfi

Személyi szabadság megsértése bűntett, testi sértés bűntett kísérlet és szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályán Cs. Gábor 41 éves budapesti lakos ellen – számol be a police.hu rendőrségi honlap.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított január 3-án 15 óra körüli jelent meg volt élettársa fővárosi lakásán, hogy a szakításuk miatt kialakult konfliktust rendezzék. Cs. Gábor megkérte a sértettet, hogy üljön be mellé az autóba, majd a nővel Monorierdő külterületére hajtott.

A 41 éves férfi volt élettársát fenyegette, megalázta és először ököllel, majd egy vascsővel és egy karddal tettleg bántalmazta. Ezt követően visszaültek az autóba és Budapest felé indultak. A férfi a kiabálást tovább folytatta, többször megütötte és arra kényszerítette a nőt, hogy orálisan elégítse ki, miközben azzal fenyegetőzött, hogy megöli az édesanyját. Amikor a sértett háza elé értek, a 30 éves nő bemenekült a lépcsőházba. Cs. Gábor utána ment, hosszú időn keresztül csengetett és ököllel ütötte a bejárati ajtót, de a lakásba nem engedték be. A bántalmazás következtében elszenvedett sérüléseivel a sértett orvoshoz fordult, aki értesítette a rendőrséget.

Cs. Gábort a bejelentést követően, január 4-én a lakásán fogták el a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói. A férfit előállítását követően a Pest megyei nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A nyomozóhatóság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatásának elrendelését. Ellene a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

Olvasói sztorik