Belföld

Féltékenységi jelenettel raboltak a vonaton Magyarnádornál

feltekenyseg(210x140)(1).jpg (féltékenység, )
feltekenyseg(210x140)(1).jpg (féltékenység, )

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába január 1-én 19 óra 28 perckor tettek bejelentést, miszerint egy férfi és fiatalkorú barátnője megvert és kirabolt egy utast a menetrend szerint közlekedő vonatjárat Magyarnándor és Mohora állomások közötti szakaszán – írja a police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint, a vonaton utazó 19 éves férfi féltékenységet színlelve szóváltásba keveredett egy a vonaton utazó férfival, majd egy alkalommal az arcán megütötte, aki a bántalmazás következtében a földre esett. A támadó ezt követően, tovább fenyegetőzve elvette a sértett készpénzét és Mohora állomáson – fiatalkorú társával együtt – leszállt a vonatról.

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket beazonosították, otthonukban elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi lakóhelyén megtartott házkutatás során a nyomozók az eltulajdonított készpénzt megtalálták és lefoglalták. A gyanúsítottakkal szemben – őrizetbe vételük mellett – a további eljárást a Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik