Belföld

Itt a fotó a férfiról, aki több mint egymilliót csalt ki idős áldozatától

Szabó Gáborként mutatkozott be.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitánysága csalás miatt nyomoz az ismeretlen tettes ellen, aki 2015. december 22-én este telefonon felhívta az idős sértettet, akinek azt mondta, hogy a lánya ismerőse. Balesetre hivatkozva készpénzt kért tőle. A sértett ezt követően a lakásánál megjelenő csalónak több mint egymillió forint készpénzt adott át. A férfi Szabó Gáborként mutatkozott be.

Az elkövetőről felvétele van a rendőrségnek. Az alapján közölték, hogy a tettes 30 év körüli, körülbelül 185 centi magas. Haja rövid, szőke színű. A bűncselekmény elkövetésekor kék színű farmernadrágot és kapucnis, szürke színű dzsekit viselt.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki a férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-430-4700 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs; 8-16; p: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik