Belföld

Női holttest az M0-son – Szex közben fojtották meg az áldozatot

Részleteket közölt az ügyészség az M0-son holtan talált nő megölésével kapcsolatban. Tájékoztatásuk szerint az áldozatot valóban megfojtották, a tettes az M0-s autóút lehajtójánál rakta ki – mint fogalmaznak – alkalmi nőismerősét. A gyanúsított – egy csévharaszti férfi – interneten keresett magának alkalmi partnert. Áldozatával múlt csütörtökön találkozott a kora esti órában, a férfi csévharaszti házában. Együttlétük közben ölte meg a nőt, majd próbált megszabadulni a holttesttől,  ezért autóba rakta és az autóúton, a vecsési lehajtónál kitette egy füves területen. Közben megszabadult a nő irataitól, telefonjától és egyéb holmijaitól is.

A Pest Megyei Főügyészség kezdeményezte az előzetes letartóztatását.

A Bors kedden arról írt, futótűzként terjedt a hír vasárnap este a Pest megyei Csévharaszton, hogy a mintacsaládnak számító család cégvezetőként dolgozó 38 éves fiát gyanúsítják a gyilkossággal. “Laci soha nem tenne ilyet! Ez egyszerűen lehetetlen. Ők a legrendesebb család, akiket valaha ismertem. A szülőknek van még egy fiuk, ő azonban beteg, ezért velük lakik még. Lacinak vettek a szomszédos utcában egy szép házat, ott élt a kedvesével, bár azt beszélik, hogy a lány az utóbbi időben elköltözött” – mondta egy helybéli nő.

“A szülei olyan büszkék voltak, hiszen Laci először egy világcégnél volt középvezető, majd egy zöldségfeldogozó üzem igazgatója lett. Jó eszű fiú, nem tudom, mi történhetett vele” – mondta egy másik  ismerős.

A Blikk hétfőn arról írt, hogy az áldozat prostituáltként dolgozott, ám egy olvasónk késő délelőtt azzal hívta felhívta szerkesztőségünket: jól ismeri az áldozatot, akiről biztosan tudja, hogy nem dolgozott prostituáltként.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik