Belföld

Schuster Lóri botránykönyvében rántja le a leplet zenészkollégáiról

A műtétek egész sorozatán túl lévő Schuster Lóránt saját kiadásában jelentette meg Kaptafa című leleplező könyvét, azt ugyanis egyik könyvkiadó sem vállalta az esetleges botrányok miatt.

“Nincsenek benne fotók, és vécépapírra nyomtattuk, hogy olcsó legyen. 300 oldalas, és ezer forintért áruljuk” – mondta a Blikknek a P. Mobile vezetője, aki állítása szerint a perekre is fel van készülve.

Schuster a könyvben arról ír, hogy Révész Sándor egymilliós gázsi alatt ki sem mozdul otthonról, Vikidál Gyulát a jellemtelenség szinonimájának tartja, Som Lajos állítólag semmit nem tud kezdeni a hangszerével, Földes László Hobóból pedig ő csinált valakit, hiszen előtte mindenki rühellte.

A fent említett nevek mellett persze még sokan mások is terítékre kerülnek, úgy mint Demjén Ferenc, Koncz Zsuzsa, Sztevanovity Zorán, Török Ádám vagy éppen Presser Gábor.

Megjelent a Kaptafa! Előkészületben a Faszög és a Csiriz!https://picasaweb.google.com/104690086711936738557/20151208KaptafaKonyvbemutatoEsDedikalasLiquidRockkocsma

Szerző: Schuster Lóránt – P.Mobil2015. december 9.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik