Belföld

Erőszakolni akart egy 18 éves fiú Cegléden

Testi sértés bűntett kísérlete és szexuális erőszakbűntett kísérlete miatt folyt eljárás egy 18 éves albertirsai fiú ellen, aki idén október 17-én – háromnegyed órán belül – rátámadt egy férfira, egy nőt pedig meg akart erőszakolni Cegléden. Ügyét a napokban zárták le, a nyomozati iratok pedig már az illetékes ügyészségen vannak.

A rendelkezésre álló adatok szerint a fiú hajnali fél 4-kor a ceglédi vasútállomáson támadt rá egy emberre, miután szóváltásba keveredett vele. A férfi épp jegyet vett az automatánál, amikor a fiatal elgáncsolta. Még akkor is bántalmazta, miután a földre került: többször belerúgott.

Negyven perccel később Cegléd egyik utcájában vetette rá magát egy nőre. Hátulról ráugrott, így kényszerítette a földre. Ott dulakodni kezdtek, majd a fiú megragadta kiszemeltjét a nyakánál, a falhoz nyomta és csókolgatni kezdte. Ezután megrángatta őt, letépte a kabátját és elmondta, mit akar vele csinálni. A nőnek végül sikerült kiszabadulnia a szorításából és elmenekülnie.

A ceglédi járőrök rövid időn belül elkapták. A fiú őrizetbe került, a bíróság pedig két nappal később elrendelte előzetes letartóztatását – tájékoztatott a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik