Belföld

Biztonsági őr vert meg egy vendéget a nyíregyházi élményfürdőben

Reagált a fürdő üzemeltetője

A Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. pénteken este közölte: nem a fürdő biztonsági őre, hanem a pénzszállítást végző cég alkalmazottja keveredett konfliktusba egy vendéggel a záróra után. Az öltözőtérben dulakdotak, az incidens pillanatok alatt lezárult. A sérült fürdővendéget az úszómester azonnal elsősegélyben részesítette, és kezdeményezte a mentők és a rendőrség értesítését, de a vendég ezt elutasította, mondván, hogy ő már megtette. Ezután a fürdő alkalmazottja a sérült mellett volt egészen az elszállításáig. Az úszómester ezt követően felvette a kapcsolatot a rendőrséggel a szükséges teendők egyeztetése céljából, a társaság vezetője pedig még aznap beszélt a sértettel. A társaság és alkalmazottjai mindenben a nyomozóhatóság rendelkezésére állnak. Hozzátették ugyanakkor, hogy a fürdő munkatársainak elmondása szerint, akik szem- és fültanúi voltak a történteknek, nem a pénzszállítást végző cég alkalmazottján múlt a személyes konfliktus kirobbanása. „A körülmények tisztázása a nyomozóhatóság feladata, a folyamatban lévő nyomozásról a rendőrségi közleményben leírtak ismertek” – írták.

Megvertek egy vendéget a nyíregyházi élményfürdőben. Úgy tudjuk, a helyi vállalkozót a biztonsági őr bántotta, zárás előtt, este 8 körül. A biztonsági őr figyelmeztette a férfit és a vele lévőket, hogy le kellene már adniuk az „órát”, amelyet belépéskor kapnak a vendégek, mire az illető úgy reagált: majd leadják a pénztárnál, kilépéskor. Szóváltásba keveredtek, a biztonsági őr pedig nekiesett a vállalkozónak, hárman fejtették le róla. Információink szerint a fürdő személyzete nem avatkozott be, mentőt a bántalmazott férfi társaságában lévő egyik vendég hívott.Értesüléseink szerint az eset miatt a sértett feljelentést tett a rendőrségen.

Érdeklődésünkre Fülöp Gergely rendőr őrnagy, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: „Egy férfi a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon tett feljelentést, mely szerint őt 2015. november 23-án este egy megyeszékhelyi fürdő öltözőjében szóváltást követően bántalmazta egy másik férfi, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket okozva”. A szóvivő hozzátette: a feltételezett elkövetőt, egy 18 éves nyírteleki lakost november 24-én súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki Nyíregyházi Rendőrkapitányságon.

Arra, hogy a 18 éves férfi biztonsági őrként dolgozott-e a fürdőben, a szóvivő nem kívánt kitérni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik