Belföld

Termékbemutatós csalás: büdös kutyaplédet talált az idős nő a titokzatos dobozban

A 130 ezer forintot nem adták vissza, helyette egy különleges csomagolástechnikával bedobozolt mágneses ágytakarót ígértek – az áldozat duplán érzi magát átverve.

A rendőrségi nyomozás célkeresztjében álló cég képviselői vélhetően sem az általuk beszedett 130 ezer forinttal, sem pedig a bizományba vett csodatermékekkel nem tud elszámolni, így újabb trükkel próbálhatnak kibújni a felelősségre vonás alól – írja a Blikk.

A lap szerint újabb átveréssel próbálták rávenni az egyik megkárosított asszonyt, hogy vonja vissza a feljelentését: pénz helyett egy lezárt dobozt adtak át neki, mondván, abban van az általa átadott mágneses ágytakaró.

Azt mondták, nem bonthatom ki a dobozt, mert speciális csomagolási technikával van bedobozolva, és nem lehet utána visszarakni. Aláírattak velem egy papírt, amiben kijelentem, hogy nincs további követelésem feléjük, aztán sietve kitessékeltek. Otthon, amikor kibontottam a dobozt, egy büdös, piszkos, kockás kutyaplédet találtam a csomagban

– mesélte Marika néni.

A lap szerint ugyanezt a trükköt masszírozógéppel is eljátszották, amely helyett a csodadobozban egy vacak ventilátor volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik