Belföld

Drogkereskedőkre csaptak le

A 29 éves kecskeméti férfi Hódmezővásárhelyre ment üzletelni. Nagyigmándi "kollégája" azzal védekezett, hogy beszerzési áron adta a bódító szert.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói a speciális támogató egységgel együttműködve éppen akkor fogták el a gyanúsítottat, amikor Hódmezővásárhely belvárosában, hogy mintegy 70 gramm amfetamin tartalmú kábítószert adott át két férfinak.

K. Ottót a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és előterjesztést tett az ügyészségen a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

A 23 éves mártélyi B. Dávid és a 30 éves hódmezővásárhelyi K. Tamás ellen kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Ők szabadlábon védekezhetnek.

Drogos drogterjesztőt is fogtak

A 24 éves nagyigmándi drogkereskedő előzetesbe került. Kihallgatásakor nem tagadta tettét, bár azt állította, beszerzési áron adta tovább a bódító szert, amelyből közel 400 grammot az otthonában tartott házkutatáson le is foglaltak. Mivel ő maga is fogyasztó, ezért kábítószer birtoklásával is meggyanúsították.

Az ő elfogásával egy időben vevőkörét is előállították a komáromi nyomozók. Ellenük szintén kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. Ők szabadlábon védekezhetnek.

Olvasói sztorik