Belföld

Ellenőrökre támadt egy férfi Debrecenben – Ütött és gázpray-t használt

Egy 57 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök, aki kedden, fél órán belül belül kétszer is ellenőrökre támadt Debrecenben. Először a villamoson találkozott velük délután fél 5 körül. Egy utas jegyét ellenőrizték, amely érvénytelen volt, emiatt lett dühös. A Csemete utcánál szállt le, eközben meglökte az egyik ellenőrt és meg is akarta ütni. A megállóban is folytatta a kötekedést, kiabált, elővett egy gázspray-t és használta is, illetve azzal fenyegette az ellenőröket, hogy megöli őket.

Az ellenőrök felszálltak a szerelvényre, de 5 óra körül ismét belefutottak támadójukba a Kossuth téri megállóban. Akkor már három másik kollégájuk is velük volt. A férfi ismét fenyegetőzni kezdett és előkapta a gázspray-t. Az egyik ellenőr rendőrt akart hívni, az agresszív utas ekkor  odalépett hozzá és megütötte.

A verekedőt az egyenruhások elfogták és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik