Belföld

Elfogták a kunhegyesi rablókat

Leütötték áldozatukat az ismeretlen férfiak, majd a sértett táskájával elmenekültek a helyszínről.

Két ismeretlen férfi kedden délután fél öt körül Kunhegyes egyik utcáján hátulról leütött egy gyalogosan közlekedő nőt. A földre esett sértettől elvették táskáját és elmenekültek a helyszínről.

Járókelők találtak rá a sérült asszonyra, akihez azonnal mentőt hívtak és értesítették a rendőrséget. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a sértett súlyos sérülést szenvedett.

A karcagi nyomozók jelentős erőkkel kezdték meg az elkövetők felkutatását. A Karcagi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást az ügyben ismeretlen tettesek ellen.

A rendőrök még a támadás éjjelén Abádszalókon elfogtak és elszámoltattak egy kunhegyesi férfit, akit másnap már a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A sértett táskáját a rablás helyszínének közelében, egy nádasban eldobva megtalálták.

A rendőrök a 27 éves H. E. társát, a 29 éves kunhegyesi H. R.-t 2015. november 11-én 11 óra 20 perckor Kunhegyes belterületén elfogták és előállították a Karcagi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a két terheltet őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik