Belföld

Mendei kettős gyilkosság – Egymilliót fizetne a rendőrség a gyilkosért

rendorseg(960x640)(8).jpg (Array)
rendorseg(960x640)(8).jpg (Array)

Nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség a mendei kettős gyilkosság kapcsán. Egymillió forintot adnak annak, aki olyan információ birtokában van, amely elvezeti a rendőröket a gyilkoshoz.

Az ügyről a rendőrség továbbra is szűkszavúan nyilatkozik, mint írják, az idős házaspárt október 16-án, a délutáni órákban holtan találták mendei házukban. Halálukat a szakértő szerint idegenkezűség okozta.

Emlékeztetnek, a “díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja.”

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán vagy tegyen bejelentést a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik