Belföld

Eltűnt egy hatéves budakalászi kisfiú

A gyereket anyja vitte magával engedély nélkül. Napok óta nincs hír róluk.

Keresik a rendőrök a hatéves Szalai Bencét. A budakalászi gyerek eltűnését apja jelentette, azt mondta, volt élettársa vasárnap délután, pócsmegyeri lakásáról vitte el a kisfiút engedély nélkül. Azóta a nő nem jelentkezik. A rendőrség őt és a kisfiút is körözi.

Szalai Bence normál testalkatú, haja rövid, egyenes szálú és világosbarna. Eltűnésekor sötét árnyalatú kabátot, fekete melegítőnadrágot, kékesszürke pólót és sötét sportcipőt viselt. Juhász Andrea 36 éves, haja szőke, vállig érő. Körülbelül 130-140 kilogramm. Eltűnésekor fekete nadrág, fekete rövid szárú csizma és világos árnyalatú felső volt rajta.

szalai bence juhász andrea

A beszerzett információk szerint a nő egy osztrák rendszámú fehér színű Jeep Cherokee típusú kocsival közlekedett, és vele volt egy fekete öltönyös kopasz férfi is.

A rendőrség kéri, hogy aki a kisfiú vagy az édesanyja tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h.-cs.: 8-16, p.: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik