Belföld

Dizájnerdrogokkal tömhette tele magát a mentőst megkéselő fiatal

Teljesen bódult állapotban pakolták a mentőbe Csepelen a 16 éves drogost, aki útközben vált agresszívvé. Még akkor se volt kihallgatható, amikor bevitték a rendőrségre.

Kristályra szívhatott biofüvet  – vagyis vegyi löttyel átitatott dohányt – szívhatott az a fiatal, aki kedden megkéselt egy mentőst a budapesti Heim Pál gyermekkórház előtt – írja a Bors. A lap szerint a támadó egy háromgyermekes apukát sebesített meg.

Ahogy arról a 24.hu elsőként beszámolt, a fiatal bódult állapotban lehetett. Csepelről hozták be a mentők, még az autóban voltak, amikor előkerült a kés. Mint írtuk kedden, a hasán, a kezén és a mellkasán sebesítette meg az ápolót, aki – amikor látta, hogy kés van a betegnél – előre kiáltott a sofőrnek. Ő odarohant, de a fiatal addigra megkéselte. A helyszínt rendőrök, mentők lepték el, az egyik mentőautó, amelyik a helyszínre tartott, karambolozott is. A sérült ápolót megműtötték.

A Borsnak nyilatkozó taxis szemtanú szerint előbb az ápolót vitték be a kórházba, majd a támadót rendőrautóba ültették. Szerinte a feje oldalra billent, az se biztos, hogy magánál volt. Később se volt kihallgatható állapotban a rendőrségen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik