Belföld

Kilenc gyermekük előtt verte kis híján halálra párját a pocsaji férfi

A nőt élettársa a hajánál fogva a földre rángatta és ököllel ütötte. Megrepedt a lépe,  azonnal meg kellett műteni.

Másodfokon is hat év fegyházbüntetést kapott az a férfi, aki gyermekei szeme láttára verte össze párját pocsaji otthonukban még 2014 nyarán. Az agresszív apának – aki többszörös visszaesőnek minősül – le kell tölteni a teljes büntetését, vagyis nem szabadulhat előbb feltételesen. A döntés jogerős – tájékoztatott a Debreceni Ítélőtábla.

A pár 2001 óta élt együtt Pocsajban. Kapcsolatukból kilenc gyermek született, akiket közösen neveltek. Tavaly augusztusban, egyik nap a férfi nem ment haza munka után, a nő pedig elindult, hogy megkeresse. Egy ismerősüknél talált rá, élettársa a barátaival kártyázott és ivott.

Az asszony szóvá tette, hogy miért nincs még otthon, emiatt összevesztek. A vita este, házukban is folytatódott, sőt a férfinak reggelre sem sikerült lenyugodnia. Azt mondta párjának, hogy megszégyenítette a munkatársai előtt. Ismét kiabálni kezdtek, tették mindezt a gyerekek előtt.

A veszekedés végül tettlegességbe torkollott: a férfi pofonvágta az asszonyt majd a hajánál fogva a földre húzta, ahol rugdosni kezdte és ököllel ütlegelte. A nő egyre rosszabbul lett, mentőt kellett hívni hozzá. Mint kiderült, megrepedt a lépe és emiatt hasűri vérzése volt. Életmentő műtéten esett át, eltávolították a sérült szervet és vérátömlesztést is kapott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik