Belföld

Gyermekük szeme láttára verte össze volt párját a konyári férfi

A kicsi hiába könyörgött sírva, apja nem állt le. A fiatal nőt ismerősei mentették meg.

Személyi szabadság megsértésének büntette, súlyos testi sértés bűntett kísérlet, kiskorú veszélyeztetése bűntett, magánlaksértés vétség – egyebek mellett emiatt hallgattak ki a rendőrök gyanúsítottként egy férfit, aki szerdán rátámadt volt élettárásra, tette mindezt közös gyermekük szeme láttára.

A 29 éves fiatalember este 6 óra körül jelent meg volt párja konyári házánál, átmászott a kerítésen, mert be akart menni. Vele volt közös gyermekük is. A lány nem nyitott ajtót a kopogásra, így berúgta azt és ütlegelni kezdte a fiatal nőt. A 24 éves anya lehajolt a gyermekéhez, a férfi pedig fenyegetni kezdte, azt mondta, megöli, majd ismét nekiesett, ezúttal ököllel. A gyerek sírva könyörgött neki, hogy fejezze be, amit csinál, hiába. A fiatal próbált kijutni a szobából, de volt élettársa nem engedte, sőt, elvette a telefonját is, amelyből kivette a memóriakártyát és összetaposta.

konyári támadás 2
Fotó: police.hu

Követelte, hogy menjenek el együtt valahova, ahol meg tudják beszélni a problémáikat. Egykori párja ebbe látszólag belement, de csak azért mondott igent, hogy kijusson a házból és segítséget tudjon kérni. Ahogy kiléptek a kertkapun, futásnak eredt, egyik ismerőséhez akart eljutni, gyermeke apja azonban utolérte. A fiatal nő szomszédja kerítésébe kapaszkodott, hogy támadója ne tudja elrángatni.

A fiatalember csak akkor állt el, amikor volt párja ismerőse meglátta, hogy mi történik az utcán és rászólt. A 24 éves lány ekkor odaszaladt hozzá és egy vele lévő emberhez, akik segítettek neki. Volt élettársa ekkor ismét neki akart rontani, de a két férfi útját állta. Lefogták a támadót és elvitték az utcából.

A helyszínre rendőrök, mentő érkezett, a fiatal anya kórházba került. A 29 éves gyanúsítottat másnap reggel kapták el Konyáron. Őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását is.

konyári támadás
Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik