Belföld

A megtalált kisfiú, Gerzson testvére is bajba kerülhet

A család ismerősei úgy gondolják, Annán kellene leginkább segíteni, aki fél, hogy elveszti apját.

Az asszony két éven át nevelte H. Lászlóval közösen a kisfiút, de végül szakítottak: Renáta azóta elköltözött, az egykori élettárs pedig hallani sem akar a nőről. László egy hete szinte minden szabadidejét a rendőrségen tölti. A férfi nagyon dühös az asszonyra, továbbra is csak a gyermekek miatt aggódik – írja a Blikk. Szerinte az asszony mindent rá akart kenni.

Mindent megteszek azért, hogy tisztességben neveljem. Gerzsonkát lehet, hogy többet nem is láthatom, pedig nekem és a testvérének is nagyon hiányzik

– mesélte László a Blikknek.

A nő viszont hétfőn azt nyilatkozta a TV2-nek, hogy szerinte László elvitte játszani a gyereket, majd – senki nem tudja miért – már nem vitte haza.

A család ismerősei mindemellett úgy gondolják, Gerzson testvérén, Annán kellene inkább segíteni.

Bár Laci mindent megtesz gyermekéért, igen szerény körülmények között élnek, valósággal nélkülöznek

– mondta a család egyik neve elhallgatását kérő ismerőse. Szerinte a kislány fél, hogy elveszíti apját. Az illetékes gyermekvédelmi központ még nem adott információt, de a Blikk szerint a kislány egyelőre apjával marad.

Kónya Tamás ügyvéd szerint a pénzhiány önmagában nem zárja ki a gyermeknevelést, a hatóságok csak akkor vehetik el a gyermeket, ha a szülő gátolja szellemi, testi vagy erkölcsi fejlődését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik