Belföld

„Nem gondoltam, hogy az én gyerekem” – mondta a kisfiát magára hagyó nő

Az anya szerint élettársa bosszúból hagyta Gerzsont a játszótéren.

Interjút adott a Tényeknek az a miskolci nő, akinek kétéves kisfiát múlt héten találták meg egy lakótelepen. Senki nem tudta, ki és miért hagyta el a gyereket, végül a rendőrök megtalálták és telefonon keresték az anyát, aki nem akart a rendőrökkel beszélni.

A tévéinterjúban most azt mondta: csak azért tette le a telefont, mert azt hitte, valaki át akarja verni, nem hitte el, hogy tényleg a rendőrök hívják. Azt mondta: összeveszett az élettársával, aki kidobta őt. A gyerekeket a férfinál hagyta, de Gerzson a nő egy másik kapcsolatából született, a férfi neki csak mostohaapja. Azt állítja: a férfi bosszúból hagyta ott a kisfiút a játszótéren.

Azt mondta: azóta találkozott a kisfiúval, de csak rövid időre és azt sem tudja, egyáltalán szabad-e elvinnie a gyereket most, hogy a hatóságok is vizsgálják az ügyet.

Volt élettársa a Blikknek azt mondta: a nő mindent rá akar kenni és attól fél, hogy elveszíti közös kislányukat. “Gerzsonkát lehet, hogy többet nem is láthatom, pedig nekem és a testvérének is nagyon hiány­zik” – mondta a férfi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik