Belföld

Autókat tört az M5-ösön az ámokfutó embercsempész

A rendőrök végül elfogták az embercsempészt és a vele utazó 14 illegális bevándorlót is.

A Csongrád megyei Zákányszék községben vasárnap 7 óra 50 perc körül a járőrök ellenőrizni akartak egy német rendszámú autót, amely azonban nem állt meg. Felhajtott az autópályára, a rendőrök utána mentek. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a történtekről értesítette a Bács-Kiskun megyei rendőröket, akik az illetékességi területükön folytatták az autó követését.

A rendőrök két megyén keresztül követték. A nagy sebességgel közlekedő autó egyik első kereke Lajosmizse közelében kitört. A kocsi az M5-ös autópályán több járművet összetört. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság azt írta, hogy az elsődleges adatok szerint az ütközés miatt senki sem sérült meg. A jármű szerb vezetőjét és a vele utazó 14 külföldit a helyszínen elfogták a rendőrök.

Az M5-ös autópályán, a főváros felé vezető oldalon a 67-es km-nél lezárták a belső sávot, a külső sávon halad a forgalom. A főváros felé vezető oldalon a 69-es km-nél két személyautó és egy kamion ütközött össze, a külső sáv zárása mellett helyszínelnek – tudatta az Útinform.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik