Belföld

Rejtett kamerás szexvideóval zsarolták a keceli urat

mp-g41 (mobilport, lg, g4, android, mobil, kamera, okostelefon)
mp-g41 (mobilport, lg, g4, android, mobil, kamera, okostelefon)
Két embert azért tartóztattak le, mert egy 17 éves lányt futtattak, hármat pedig azért, mert egyik ügyfelét megzsarolták.

Bizarr szexuális bűncselekmény ügyében nyomoznak Kecelen a Hvg.hu szerint: egy fiatal lányt kényszerítettek, hogy feküdjön le egy idős emberrel, amit kamerával felvettek és azzal zsarolták a férfit. A kamerákat a férfi hálószobájában rejtették el.

Három keceli férfi még tavaly júniusban többször pénzt követelt a férfitől. Miután nem kaptak, betörtek a házába és elhelyezték a rejtett kamerákat, mert úgy tudták, a férfi viszonyt folytat egy 17 éves lánnyal, akiről ő úgy hitte, felnőttkorú. Elkészültek a felvételek, a gyanúsítottak 20 millió forintot kértek értük, máskülönben nyilvánosságra hozták volna őket.

A kiskőrösi rendőrök zsarolás gyanújával folytatnak eljárást Gy. Krisztián 38 éves, H. György 26 éves és H. Zsolt 30 éves keceli lakosok ellen. Kerítés és személyi szabadság megsértése miatt is eljárás indult, K. Andreát és román párját, C. I.-t gyanúsítják, mert közben kiderült, ők kényszerítették a viszonyba a 17 éves lányt, akit bántalmaztak és gyakorlatilag fogva tartottak. Az öt gyanúsított előzetes letartóztatásba került.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik