Belföld

Halála előtt is bántalmazták a tápiószelei kislányt

Rendszeresen bánthatták azt a kétéves tápiószelei kislányt, akit a vád szerint nevelőapja vert halálra még tavaly januárban. Amit eddig csak sejteni lehetett, azt az igazságügyi orvosszakértők a hétfői tárgyaláson hivatalosan is megerősítették. A gyerek teste hemzsegett a korábban szerzett zúzódásoktól – írja a Velvet.

Ahogy arról beszámoltunk, a tápiószelei kislányt még tavaly, január 8-án vitték kórházba, a kétéves gyerek életéért azonban hiába küzdöttek az orvosok, két nappal később meghalt. A nyomozás kiderítette, a halálában “idegenkezűség is szerepet játszott”. A rendőrök ezután gyanúsítottként hallgatták ki a kislány 38 éves nevelőapját.

Azt továbbra sem tudni, hogy a férfi mivel verte agyon a gyereket. Csak annyi biztos, hogy legalább háromszor ütöttek a fejére egy „hosszúkás, tompa kemény tárggyal”. A kislány testén összesen kilenc sérülést számoltak össze, de ebből csak négyet szerezhetett tavaly január 8-án.

Az apa szerint kisebbik lányát sokszor megüthették. A szülők hivatalosan 2013. decemberében váltak el. A bíró akkor a gyerekeket annak ellenére ítélete az anyának, hogy a férfi fényképekkel próbálta bizonyítani: Kírát rendszeresen verik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik