Közélet

Fejlemény a Tápiószelén halálra vert kislány ügyében

tapioszele(960x640).jpg (Tápiószele)
tapioszele(960x640).jpg (Tápiószele)

A rendőrség a gyerek nevelőapját gyanúsította. A férfi már az ügyészek markában van.

A tápiószelei kislányt még tavaly, január 8-án vitték kórházba, a kétéves gyerek életéért azonban hiába küzdöttek az orvosok, két nappal később meghalt. A nyomozás kiderítette, a halálában “idegenkezűség is szerepet játszott”.

A rendőrök ezután gyanúsítottként hallgatták ki a kislány 38 éves nevelőapját. A férfi őrizbe került, majd a bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

A nevelőapa ellen emberölés miatt folyt nyomozás, ám az ügy iratai már az illetékes ügyészségen vannak vádemelési javaslattal.

A férfinak több gyermeke is van, 19 éves, Erdélyben élő lánya tavaly a Blikknek azt mondta, szülei azért mentek szét, mert anyjánál végleg betelt a pohár, miután apja összeverte a kishúgát. A férfinak egyébként van egy harmadik lánya is ugyanattól a nőtől. A lap akkor azt írta, az elmúlt években három másik gyermeke is született három különböző anyától. Legutóbb 2013 végén lett apa, egy kisfiút szült neki az a nő, akinek a korábbi kapcsolatából származó kislányát halálra verte.

A lap taval áprilisban már írról írt, hogy az asszony másik lányát – aki szintén nem meggyanúsított férfitől van – a bíróság elvette tőle, és az apjához került.

 

 

Olvasói sztorik