Belföld

Szülészetről lopott egy kórházi szarka Budapesten – fotóval

A férfi egy övtáskát zsákmányolt, benne pénzzel, iratokkal és bankkártyával.

Egy budapesti kórház szülészeti osztályáról emelt el egy pénztárcát egy tolvaj. Az eset még augusztus elsején történt egy VII. kerületi intézményben, ám a férfit azóta sem sikerült megtalálniuk a rendőröknek. Fotót közöltek róla és segítséget kérnek, hogy azonosítani tudják. Ő volna az:

police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint egyébként a férfi körülbelül 10 óra 45 perckor emelhette el zsákmányát, amely egy műbőr övtáska volt, benne pénzzel, iratokkal, bankkártyával.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8100 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől csütörtökig: 8-16, pénteken: 8-13), valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Júliusban arról számoltunk be, hogy a miskolci kórházban egy laptopot loptak el egy beteg kisfiútól. A tízéves gyereket tavaly november óta ápolták ott, a kezelések között használta a laptopot, meséket nézett rajta. Augusztusban az egyenruhások közölték, elkapták a tettest, de a lopott holmi már nem volt meg: azonnal túladott rajta ötezer forintért.  A rendőrség gyűjtést szervezett. Többen csatlakoztak, végül a felajánlásokból az új masinán túl számos kiegészítőre is futotta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik