Belföld

Orbán Viktor Charlie-ra bulikázik pam-pam

Lazultak egyet feleségével, Lévai Anikóval, kilátogattak a Várkert Bazárba. Orbán még felesége fülébe is dúdolt. Nem tudjuk, hogy mit.

A Blikk hozza a videót Orbán táncáról, a miniszterelnök és felesége Mándoki László, alias Leslie Mandoki koncertjén bulizott a Várkert Bazárban. Olvasóriporterük (vagy a kormányfő megítélésén javítani igyekvő, lelkes szakember) le is videózta őket, a lapnak azt mondta:

„Nagyon meglepődtem, amikor a tömegben kiszúrtam Orbán Viktort és nejét. Megpróbáltam a közelébe férkőzni, és miután ez sikerült, azonnal kaptam a telefonomat, és levideóztam őket.”

Ja, természetesen járt neki a 10 ezer forint, ezért hozzátette: „A kormányfő látszólag nagyon oldott volt, élvezte a zenét. Táncolt, és gyakran a felesége fülébe énekelt, aki szintén jól mulatott.”

Orbán ma kormánykonferencián van (erről itt írtunk), ezért nem tudott élménybeszámolót tartani a Blikknek, de annyit megtudtak, nagyon élvezte a több mint négyórás koncertet, az elejétől a végéig meghallgatta az előadókat. Úgy tűnt, hogy Charlie nyerte el legjobban a tetszését, a videó is a Jég dupla whiskyvel című szám alatt készült.

Azt hittük, ennél már nem lesz jobb, de kollégánk megjavította a zenét a tánc alatt, így tökéletes:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik