Belföld

“Elolvassa Magyarország kormánya a kommenteket?” – A facebookosok szidják a reformokat, mint a bokrot

Fizetett hirdetésben tolja az emberek orra alá a kormány, mennyire jó nekünk, hiszen "A magyar reformok működnek". A kommentelők egy kicsit másképp látják.

Talán már Ön is belefutott a Facebookon a kormány fizetett hirdetéseibe, amelyek a magyar reformok hatékonyságát hirdetik. Felfogható egyfajta online nemzeti konzultációként, ahogy a sikerek élvezői – a zemberek – elmondják véleményüket a kormány fékevesztett, saját magán gyakorolt orális tevékenységéről.

 

Hogy lássák, nem szemezgettük ki a legelutasítóbb megszólalásokat, készítettünk néhány képet a Magyarország Kormányának posztja alatti észrevételekről.


 

Hogy a reformok mennyire működnek az ország keleti felében, az kolléganőnk nyaralása alatt tapasztalta meg. A folt hátán folt útról, a WC-papír mentes turistaparadicsomról és a helyi önkormányzatok szegényes tisztességéről itt olvashat

A Miniszterelnökségnek elküldtük kérdéseinket a kritikaáradattal kapcsolatban, ahogyan arra is rákérdeztünk: mennyibe kerül az adófizetőknek, hogy a kormány a Facebookon folytat propagandát. Válaszaikról tájékoztatjuk olvasóinkat.

 

Hogy mekkora árat fizetünk hamarosan a működő reformokért és hogy hogyan dobta be a gyeplőt a kormány az államadósság elleni harcban, azt itt tudhatja meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik