Belföld

Gyurcsány Ferenc nagyon emberséges volt

gyurcsány ferenc (Array)
gyurcsány ferenc (Array)

Mert elosztogatott négy Sziget-jegyet, pedig közéjük is lövethetett volna.

Csak vicceltünk, természetesen már nem lövethet senki közé. Viszont mint írtuk korábban, nagyon rendes volt a volt miniszterelnök, mert volt négy jegye a Sziget nulladik napjára, Robbie Williamsre, de úgy adódott, hogy nem tud elmenni, ezért föltolta a Facebookra, hogy akik megosztanak egy DK-reklámot, azok közt kisorsolja. Meg is van a két nyertes:

Tallkoztam ma a nyertesekkel. Bardi Dra s Harmat Kornl a kt nyertes. Kornl nem tudott szemlyesen eljnni ma a jegyekrt, gy egy bartnje vette t. Mg egyszer nagyon j szrakozst kvnok! :)

Posted by Gyurcsány Ferenc on Friday, 7 August 2015

 

A kommentelők nagyra értékelik Ferenc tettét, hiszen Orbán Viktortól mikor láttuk, hogy kisorsolna mondjuk négy jegyet Tusnádfürdőre vagy legalább a felcsúti Omega-oratóriumra? A hozzászólók kiemelik, hogy Gyurcsány úr „most is mint mindég 5-re vizsgázott emberségből”, „nagyon emberséges és korrekt dolog volt”, „ez az önzetlenség”, de van, aki majd akkor gratulál, „ha Feri leváltja ezeket!!!!!”

Mindenesetre szívből reméljük, hogy a nyertesek jól szórakoznak majd, a koncert utáni keddi másnaposságra pedig nyugodtan fogják rá: Gyurcsány a hibás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik