Belföld

Bíróságon megy neki a Fidesznek a Jobbik

Jobbik Star Wars (Array)
Jobbik Star Wars (Array)

A Fidesz azt pedzegette, milyen bűnözői körökkel állhat kapcsolatban a Jobbik, de az ellenzéki párt se hagyja magát. Jönnek a jogi lépések, na meg egy odaszúró közlemény.

A Jobbikot érintő rágalmak miatt a párt megteszi a szükséges jogi lépéseket a Fidesszel szemben – közölte a párt hétfőn az MTI-vel. A rágalmak közé tartozik a párt hamis összekapcsolása is az embercsempészettel – írták.

Korábban a Fidesz azt közölte, az elmúlt napok hírei alapján felvetődik a kérdés, milyen kapcsolatot ápol a Jobbik bűnözői körökkel, és ebből mennyi bevétele van a pártnak. A Jobbik erre azt írta: bűnözőkkel csak akkor áll kapcsolatban, amikor a parlamenti munka során találkozik “az elmúlt negyed évszázad korrumpálódott politikusaival”.

Közölték, a Fidesszel ellentétben a leghatározottabban fellépnek minden törvénysértéssel szemben, különösen akkor, ha az saját magukat érinti. “Ellentétben a Fidesszel, ahol a hamis eurókkal lebukó Veress Áron még évekkel állítólagos kizárását követően is első vonalbeli fideszes politikusokkal mutatkozott és magyarországi szervezője lehetett a Fidesz-pártcsalád nemzetközi konferenciájának” – írták.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik