Belföld

Facebook-oldalán őrjöngött a jobbikos képviselő

kulcsar-gergely(960x640).jpg (Array)
kulcsar-gergely(960x640).jpg (Array)

Fogadóórát tartott a közösségi oldalán, egyik családi fotója alatt a holokauszt áldozataira emlékeztető cipőkbe beleköpő Kulcsár Gergely, a téma a Pride volt.

A 444 vette észre a rendhagyó fogadóórát, vitaindítóként Kulcsár azt írja:

“Pride=büszkeség. Arra senki nem lehet büszke, ami most Budapest utcáin folyik… A deviancia és az aberráció elleni tiltakozásul megosztom az alábbi montázst. A felső sorban lévők igazán büszkék az alattuk látható gyermekeikre. Osszátok meg Ti is a büszkeségeiteket!”

Ezzel óriási homofóbhullámot indított el, ő, aki 2014-ig az Országgyűlés emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottságának tagja volt. 2014-től nem, de már nincs is ilyen bizottság. És később beleköpött a holokauszt-emlékműbe.

Akadt ugyan olyan kommentelő, aki kifogásolta, hogy a saját gyermekeit használja ilyen célra, illetve rákérdezett, mi lesz, ha a saját gyermekéről kiderül, homoszexuáis. A megoldás szerinte az erkölcsös nevelés. Majd írt egy olyan kirekesztő és homofób hozzászólást is, hogy:

“A meleg szót soha nem használnám a homoszexuálisokra, káros ez a jelentéstorzulás. De a vonulgatókra még a homoszexuális szót sem használom, ugyanis ők degenerált magamutogató csürhe. Normálisan gondolkodó homokosok is megvetik a másságukkal kérkedőket.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik