Belföld

Az Ifjú Demokraták Sütő Lászlóval mennének a Budapest Pride-ra

budapest-pride(210x140).jpg (Array)
budapest-pride(210x140).jpg (Array)

Legalábbis meghívják a jövő hét szombaton esedékes Budapest Pride-ra, Tarlós Istvánnal és Kocsis Mátéval egyetemben.

A Demokratikus Koalícióhoz köthető szervezet Facebook-oldalán tudatta: a jövő hét szombaton Kocsis Mátét, Tarlós Istvánt és dr. Sütő Lászlót is meghívják az elfogadást propagáló rendezvényre. Utóbbit épp az imént záratta ki a Demokratikus Koalícióból Gyurcsány Ferenc, mivel a Baranya megyei képviselő a Facebook-on homofób megjegyzéseket tett a rendezvénnyel kapcsolatban, sőt, érvelésében eljutott a szőrös végbélnyílásokig is. Mint írják: “az IDE természetesen ebben az évben is részt vesz a Budapest Pride-on, ahova meghívja Tarlós Istvánt, Kocsis Mátét és Dr. Sütő Lászlót, hogy velünk együtt vegyenek részt a rendezvényen. Reméljük, így ők is megtapasztalhatják végre, milyen egy valódi, európai, be-, és elfogadó közösség, amiért minden magyar politikusnak dolgoznia kellene.

Az Ifj Demokratk hisznek abban, hogy minden ember – brszntl, vallstl vagy pp szexulis irnyultsgtl fggetlen…

Posted by Ifjú Demokraták – IDE on Sunday, July 5, 2015

Kocsis Mátéról nemrégiben Ungár Klára, felvállaltan leszbikus kapcsolatban élő politikus állította, hogy a saját neméhez vonzódik. Kocsis váltig tagadta ezt: “Nem vagyok buzeráns” – mondta a fideszes képviselő, aki jogi lépésekkel válaszolt Ungár Klárának.

Tarlós István főpolgármester szívének csücskében biztosan nincs ott a Budapest Pride: nemrégiben visszataszító dologként emlegette a rendezvényt. A TV2 Mokka című műsorában azt mondta: nem “egészen” érti, mire jó a felvonulás, és attól tart, hogy “ez a dolog nem méltó az Andrássy út történelmi környezetéhez”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik