Belföld

A CBA is forgalmazza a rendőrkönyvet – miért is?

garamvolgyi-laszlo(210x140).jpg (Array)
garamvolgyi-laszlo(210x140).jpg (Array)

Garamvölgyi László éppen egy olyan testületnek a kommunikációs igazgatója, amely a CBA-val működik együtt egy bűnmegelőzési programban - írta meg a hvg.hu.

A 444.hu egyik olvasója fényképezte le az egykori rendőrségi szóvivő új, bűnmegelőzésről szóló könyvét egy Margit körúti CBA kasszájában. A hvg.hu-hoz ezzel szinte egyidőben futott be egy meghívó a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Police Coffee elnevezésű bűnmegelőzési programjára. Mint írják, a meghívón aNemzeti Bűnmegelőzési Tanácsé (NBT) mellett közvetlenül ott virít a CBA logója is, az esemény helyszíne pedig az üzletlánc balatonakali áruháza volt.

A péntek délelőtti rendezvényen a teljes helyi rendőri vezetés, a megyei rendőrfőkapitány, valamint az NBT elnöke, Hatala József volt országos főkapitány kávézott együtt a lakossággal. És ott volt Garamvölgyi László is, aki a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója.

A portál megkérdezte a CBA kommunikációs vezetőjét: szerinte a könyv árusításának semmi köze nincs a Garamvölgyit foglalkoztató szervezettel közös bűnmegelőzési programhoz.

A helyszínként szolgáló balatonakali CBA-üzlet az egyik, amelyik trükközéssel elérte, hogy vasárnap is nyitva tarthasson.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik