Belföld

Elég az álcivilek álhumanizmusából, a párt igazi civiljei saját zsebüket sem kímélve vetnek véget a menekültárnak!

cof(960x640).jpg (Array)
cof(960x640).jpg (Array)

A Civil Összefogás Fórum végre leleplezte a baloldal hazugsásgyárát és úgy döntött, megteszi, amit megkövetel a haza. Éljen a forradalom és a párt!

Fároszként, a szellem világítótornyaként mindig ott áll a Civil Összefogás Fórum, ha kérdésünk lenne a világ dolgai kapcsán. Most épp a parttalan bevándorlásvita végére tettek pontot. Nem is cicózunk, a szövegből önkényesen kiragadott idézetekkel ragadjuk meg a lényeget.

A hazát támadó, magát baloldalinak mondó pártok és a külföldi pénzekkel fenntartott álcivil szervezeteik az illegális bevándorlás kapcsán most 19-re lapot húztak!

Lássunk tisztán, ők nem a politikai üldözöttekért aggódnak, hanem a modernkori népvándorlás özönvizét kihasználva a legitim magyar kormány megdöntésére szövetkeznek.

Nálunk a baloldali ellenzék a shengeni [sic!] határok szétverésében érdekelt.

A dél-magyarországi kistelepülések rettegésben élnek.

Az illegális határsértők oldalán hangoskodók már most tehetnek az álhumanizmusuk által okozott károk enyhítéséért. Személyes terepmunkával Ők védjék meg déli területeink lakosságának békés hétköznapjait, a házak kertjeit, a megművelt földek termését.

A CÖF-CÖKA Kuratóriumának tagjai egyenként 100.000 forintos hozzájárulással, reklámfilmmel megkezdik a polgárok figyelmének felhívását a zöldhatárzár mielőbbi létrehozásának szükségességére.

Rákosi Mátyás pedig fordul egyet a sírjában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik