Belföld

Konzultál a Kétfarkú Kutya Párt is

Elsőként azt lehet eldönteni, hogy milyen plakátot rakjanak ki Felcsúton.

Közösségi adakozásból több száz óriásplakáttal reagál a kormány bevándorlásellenes propagandájára a Vastagbőr blog és a Kétfarkú Kutya Párt. Korábban Kovács Gergő, a viccpárt atyja a Hír24-nek elmondta: úgy látják, hogy a kampány nem a menekültekről szól, hanem arról, hogy a kormány folyamatosan keresi azokat a csoportokat, akiket meg lehet utáltatni az emberekkel. Ők viszont azt szeretnék megmutatni az ellenkampánnyal, hogy nem mindenki gondolkodik így és nem szívesen hallgatják az ilyen üzeneteket. Magánadományokból mintegy 30 millió forint gyűlt össze erre a célra.

Az „ellenplakátokból” – melyek pozitív vagy ironikus üzenetet fogalmaznak meg a bevándorlásellenes szólamokra reagálva – természetesen a miniszterelnök falujába, Felcsútra is jut. A Kétfarkú Kutya Párt Facebook-oldalán szavaztatja meg, hogy az eddig beérkezett ötletek közül melyik valósuljon meg – olyan szövegűek vannak köztük, mint „Ha Magyarország miniszterelnöke vagy, be kell tartanod a törvényeinket”, „Ha Magyarország miniszterelnöke vagy, építhetsz magadnak közpénzből stadiont”, „Itt hamarosan űrállomás épül”, vagy „Ha Felcsútra jössz, nem veheted el a gázszerelők munkáját”. A legtöbb lájkot kapott plakátot fogják kihelyezni a Fejér megyei 1800 lelkes faluban, ahol tavaly 3500 férőhelyes stadiont avattak.

kivlogattam a kommentekbl, amik a legtbb embernek tetszettek, s akkor amelyik a legtbb ljkot kapja most, az megy Felcstra. Kedd este 8-ig lehet szavazni.

Posted by Magyar Kétfarkú Kutya Part on Monday, 15 June 2015

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik