Belföld

Itt a méltó válasz a rendőrség megerőszakolós kampányára!

erőszak (Array)
erőszak (Array)

Némi késéssel, de megérkezett egy nagyon tanulságos és a témához képest üdítően vicces kisfilm.

Emlékeznek még a baranyai rendőrség tavalyi “Tehetsz róla – tehetsz ellene” című kampányára? Tudják, amelyben többé-kevésbé a nők nyakába varrják, hogy megerőszakolják vagy molesztálják őket, azzal az érveléssel, hogy minek kell nekik provokálni a támadókat. Ha nem, vagy csak halványan emlékeznek – tudjuk, az interneten gyorsan telik az idő -, kattintsanak ide!

Több mint fél évet kellett rá várni ugyan, de megérkezett az eddigi legjobb reakció, Klopfstein Bálint László profi és vicces kisfilmje, amely egy perc alatt fején találja a szöget. Nem is magyarázzuk, tessék megnézni:

Tnyleg a nk felelssge? – Klopfstein Lszl Blint kisfilmjeHa tetszik, egy ljkkal jnius 15-n dlig szavazhattok is r az Egyenl-e a N c. plyzat kznsgszavazsn.

Posted by Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség (Hungarian Women’s Lobby) on 2015. június 3.

A film egyébként a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség Egyenlő-e a Nő c. pályázatára készült. A többi nevezett művet itt lehet megnézni. Hétfő délig lehet szavazni, a zsűri ítélete mellett a lájkok száma után is díjaz egy-egy művet a szervezet. Hétfő délig lehet szavazni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik