Light

Így válik erőszak áldozatvá egy tinilány

buli(960x640).jpg (buli,)
buli(960x640).jpg (buli,)

A buli, maga az ördög. Ismét kisfilmekkel rukkolt elő a fiatalok nyelvén egyre jobban beszélő rendőrség.

A hölgyek, lányok, asszonyok általában maguk tehetnek arról, ha erőszak áldozatai lesznek. Mert kihívóan öltöznek, eljárnak szórakozni, és alkoholt is fogyasztanak. Nem csoda, ha a buli végén várja őket a csuklyában dohányzó veszedelem.

Ismét fontos prevenciós rövidfilmeket adott közre a rendőrség, egy egész sorozatot. A három videó a Selfie Spot (1-3.) címet kapta, és három fiatal lány elhajlós estéjének történetét dolgozza fel.

Az első részben a főhősnők készülődnek, s miközben szűk rucikba préselik magukat, folyik az úgynevezett alapozás. Az erotikus vodkanarancs(?)ivás, és a vadító giroszfogyasztás után azonban már az ajtóban felsejlik a tragikus végkifejlet.

A második epizódban látjuk, hogy az ilyen lányoknak a diszkóban a helyük, ahol a fiúk táncra hívják őket. Fogynak a kisvodkák, fokozódik a hangulat, majd egy hallucináció formájában újra felsejlik a baljós végkifejlet.

A harmadik felvonásban a fiúk ölében a lányok, majd hirtelen vége szakad a bulinak. De nem a mókának: hősnőink új lovagjaikkal hangosan nevetgélve vesznek bele az éjszakába. Kivéve egyiküket, akit valamiért magára hagynak a többiek. Rá pedig már vár a kapucniban, remegő kézzel dohányzó gonosz. Szóval, kisanyám: inkább maradj otthon, nézzél (köz)tévét, és soha ne italozz!

Olvasói sztorik