Belföld

Bréking: Rogán Antal felesége nem volt ott a BL-döntőn

Hamis kép alapján állíthatta a 444.hu, hogy Rogán-Gaál Cecília is férjével tartott Berlinbe. A miniszterelnök Facebook-oldalának szerkesztője képpel bizonyít.

A 444.hu alapján mi is beszámoltunk róla, hogy Rogán Antalt családja is elkísérte a Bajnokok Ligája döntőjére, Berlinbe. A frakcióvezető családja – akkor még úgy tudtuk – a csapatok mögötti kispadokról figyelte az eseményeket. Kaminsky Fanny, Orbán Viktor Facebook-oldalának szerkesztője azonban képpel is bizonyítja: Rogán-Gaál Cecília a meccs időpontjában vele volt a Belvárosi Fesztiválon. Sőt: a Rogán famíliából az apuka és a nagyobbik fiú, Dani volt ott a Barcelona-Juventus mérkőzésen, Áron, a kisebbik gyermek nem utazott velük.

Kphamists by 444: http://444.hu/2015/06/13/ugy-tunik-rogan-antal-is-ott-volta-bl-donton-berlinben/ 1. Azt sejtetik,…

Posted by Fanny Kaminski on Saturday, June 13, 2015

 

Kaminsky Fanni hozzáteszi: “Rogán Dani igazi illuzionista lehet szerintük. Hiszen egyszerre két kispad mögött is ült, ráadásul pontosan ugyanazzal az arckifejezéssel. Pedig a berlini stadionban nincs átjárás a két kispad mögötti lelátórészek között. Hogyan is lenne? Közöttük van az öltözőkből kivezető folyosó.”

Az Index is felhívja a figyelmet: ha jobban megnézzük a bárki számára elérhető panorámaképet, jól látszik, hogy a kisfiú ugyanabban a testtartásban, ugyanazzal az arckifejezéssel szerepel két helyszínen. A panorámafotókat több képből rakják össze, gyakran hiányoznak, elmosódnak részletek, ez azonban nem magyarázza, hogy miért tűnik fel két helyszínen is a kisfiú képe, ráadásul tükrözve. Talán el akartak takarni vele valakit? 

Megteszik a szükséges jogi lépéseket

Az Origo cikke szerint már a Fidesz is megszólalt: mint írják, amellett, hogy a gyermekről készült kép közlése sérti a gyermek személyiségi jogait, abba a kép-és videóhamisítási törvénybe is ütközik, amely a bajai videó kapcsán született. Ezért a hétfői nap folyamán megteszik a szükséges jogi lépéseket. Közöltésük szerint Rogán Antal maga finanszírozta az utat és a jegyeket a BL-döntőre.Az UEFA honlapja szerint ezekre a helyekre egyetlen jegy 390 euróba, nagyjából 120 ezer forintba kerül, de a Fidesz azt írta: a sajtóban leírt jegyár nem felel meg a valóságnak, a belépők kevesebbe kerültek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik