Belföld

Megjelent Habony Árpád lapja

Az ingyenes kiadvány a Helyi Téma nyomdokába lép. Egyelőre visszafogott benne a kormánypropaganda.

Megjelent Habony Árpád ingyenes bulvárlapjának első száma, amit hetente dobálnak majd a postaládákba, több mint félmillió példányban. A Napi Gazdaság fideszesítése után ez a második látható nyoma annak, hogy épül a kormánypárt új médiabirodalma. A kiadványt a Modern Media Group Zrt. adja ki, melynek egyik tulajdonosa a miniszterelnöki tanácsadó.

Eddig a 444-es kollégáknak sikerült megérinteniük saját kezükkel a Lokál című sajtóterméket, ami szerintük nagyon ravaszul mellőzi a nyílt kormánypropagandát. Egy rövid pro és kontra a halálbüntetésről, egy apró hír arról, hogy Kocsis Máté befogadná II. János Pál szobrát, meg Magyarország lett a hét nyertese, mert lehet, hogy felminősítik. Az feltűnhet még, hogy a Saul fia sikeréről szóló összeállításban Andy Vajna kormánybiztosról sikerült a legnagyobb fotót beszerkeszteni.

Ugyanakkor sehol egy hír arról, hogy Rogán Antal bemutatta édesanyjának Orbán Viktort, se arról, hogy Gyurcsány Ferenc az ufók miatt beszél furcsákat. Van viszont bulvárhír meglepő módon az ellenzékieskedő RTL híradó műsorvezetőiről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik