Belföld

Tüntetők várták Orbánt Debrecenben

orbán debrecen tüntet (Array)
orbán debrecen tüntet (Array)

A kormányfő ellátogat az összes megyeszékhelyre, mindenhol ígér valamit, ma Debrecen van soron. Kósa Lajos és egy marék tüntető várta a kormányfőt a hajdúsági megyeszékhelyen.

Írtunk már korábban Orbán országjáró turnéjáról, volt már Egerben, Pécsett és Zalaegerszegen is többek között, mindenhol autópályát ígért, ma Debrecenbe látogatott el.

„Azt pedig már a Modern Városok Program első állomásán, Sopronban bejelentette Orbán Viktor, hogy ennek a kormányzati ciklusnak a végére, vagyis 2018-ig minden megyei jogú város – négysávos autóúttal – bekerül az ország közúti vérkeringésébe, és minden autóutunknak el kell érnie az országhatárt is” – mondta korábban Havasi Bertalan, Orbán sajtósa a körútról.

Orbán Viktor miniszterelnök (középen), Papp László, Debrecen polgármestere (balra) és Kósa Lajos országgyűlési képviselő (jobbra), a háttérben Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a debreceni városháza mellett
Kép: MTI / Czeglédi Zsolt


A Demokratikus Koalíció debreceni szervezete által szervezett, Orbán Viktor miniszterelnök elleni demonstráció résztvevői
a debreceni városháza közelében
Kép: MTI / Czeglédi Zsolt 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik