Belföld

Orbán tanácsadója álláshirdetésben keres tanácsadót

Habony-Arpad-a-vilagurben(960x640).jpg (Array)
Habony-Arpad-a-vilagurben(960x640).jpg (Array)

Még ebben a hónapban elindulhat Habony ingyenes bulvárlapja, ami a Helyi Téma helyét töltené be. „Védett ügyfélkörről” is szó esik a hirdetésben.

Média-tanácsadókat keres a Modern Media Group – a céget egy hónappal ezelőtt jegyezték be, a hírek szerint ez lesz a jobboldal új médiabirodalmának központi cége. A cég tulajdonosa felerészben Habony Árpád, a miniszterelnök főtanácsadója, a másik fele Győri Tibor tulajdonában van, aki az előző ciklusban a Miniszterelnökség jogi ügyekért felelős vezetője volt.

„Májusban induló, országos, ingyenes terjesztésű, nagy példányszámú, igényes közéleti hetilaphoz” keresnek hirdetésszervezőket és értékesítőket a Profession.hu-n megjelent álláshirdetésben: egyebek mellett azt ígérik a jelentkezőknek, hogy részt vehetnek „egy most induló lap felépítésében az ezzel járó kihívásokkal és előnyökkel együtt”. Ennél is érdekesebb a kínált előnyök közt a „védett ügyfélkör”, de végső soron nem olyan meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy várhatóan kormányzati hirdetésekkel fogják megerősíteni az új lapot.

Korábban említettük: Habonyék a nemrég megszűnt Helyi Téma helyére lépnének be, vagyis kormánypárti bulvárral árasztanák el a postaládákat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik